Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Etikett

Bergsstigning

B3 Mobile

Vi hjälper kunderna att utveckla nya lösningar eller vidareutveckla befintliga appar, för alla branscher och olika slags verksamheter.

Genom samverkan mellan olika kompetenser inom B3, kan B3 Mobile stötta kunderna på deras digitala resa med allt från UX/användarupplevelse till utveckling, test, projektledning och förvaltning.

Grundat av Camilla Landén år 2020 som en start-up inom B3, har B3 Mobile snabbt etablerat sig som en ledande kraft inom app-utveckling.

 

Företagskultur

Hur är det att jobba hos oss?

Vi är ett tight och engagerat team som tycker det är viktigt med en stark gemenskap. På B3 Mobile ser vi till att ha olika aktiviteter tillsammans både inom kunskapsdelning och teambuilding. Varje månad har vi en dag då alla delar med sig av vad de jobbat på eller roliga sidoprojekt. Dessutom ses vi och fikar tillsammans varje vecka, både online och i verkligheten för att hålla kontakten och stärka relationerna oss emellan.

 

Månatliga aktiviteter och evenemang är också en del av vår rutin för att se till att alla trivs och mår bra samt för att ge möjlighet för öppen kommunikation och information. Vi investerar i kompetensutveckling. Hos oss kommer du att ha möjlighet att utforska och utveckla de senaste teknikerna tillsammans med vårt erfarna team. Vi tror att vår energi, nyfikenhet och förmåga att välkomna olikheter skapar en miljö där alla kan växa och utvecklas. På B3 Mobile får du inte bara ett stort ansvar utan också möjligheten att arbeta både individuellt och i dynamiska team. Vi tror på att dela med oss av våra erfarenheter för att stödja varandras utveckling och framgångar. Hos oss är du inte bara en del av ett team, du är en viktig del av vår gemenskap och vår framgång.

 

För att se flera aktiviter och bilder vi håller på, besök gärna vår LinkedIn! Länk till annan webbplats.

Kontakta gärna mig för mer information

Camilla
Landén

camilla.landen@b3.se
070-222 1332

Kontakta oss