Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Intervju

JJ Tsai

iOS-utvecklare @ B3Mobile

Det är ett härligt gäng och väldigt bra kultur. Jag har en bra arbetsgivare i ryggen som bryr sig om mig.


- Berätta kort om dig och din bakgrund

Jag kommer från Taiwan och har bott i Sverige sedan 2013. Jag har en utbildning i Internationell Politik och Ekonomi, men det var när jag började programmera som jag verkligen fann min passion och hittade något jag älskar. Jag fascinerades av kodning och algoritmer och det har varit en spännande resa att lära mig mer om detta. Att kombinera min kärlek till teknik med min kulturella bakgrund har varit givande. Jag ser fram emot att fortsätta utvecklas och bidra till techgemenskapen här i Sverige.

- Vad jobbar du med på B3 Mobile?

Jag jobbar som iOS-utvecklare och är ansvarig för B3 Mobiles sociala medieplattformar.

- Vad fick dig att fastna för iOS-utveckling?

Jag gillar att utveckla appar för iOS för att det är både tekniskt utmanande och kreativt. När jag insåg hur bra en iOS-app kan vara och hur den påverkar användarna, kände jag att jag hittade rätt inom mjukvaruutveckling. Jag älskar att iOS-plattformen ger utrymme för kreativitet och nyskapande. Det är spännande att ständigt kunna lära mig nya tekniker och verktyg inom iOS-utveckling. Att skapa användbara och snygga appar ger mig en känsla av stolthet och motiverar mig att fortsätta utvecklas som utvecklare.

- Hur gör du för att hålla dig uppdaterad kring det senaste inom iOS-utveckling?

Jag går ofta på iOS-events för att hålla mig uppdaterad. Det ger mig chansen att få inspiration från andra utvecklare och hålla mig informerad om de senaste trenderna och teknikerna inom iOS-utveckling. Att delta i dessa evenemang är en viktig del av mitt engagemang för att förbättra och bredda min kompetens inom iOS-utveckling.

- Vad lär du dig just nu?

Just nu utforskar jag en mängd olika tekniker inom ramen för ett stort projekt, inklusive Objective-C, Kotlin Multiplatform, Swift, SwiftUI och UIKit. Det är en spännande resa där jag ständigt lär mig och växer genom att hantera nya utmaningar och möjligheter.

- Vad har du för fritidsintressen?

Mina fritidsintressen inkluderar långa vandringar, något jag verkligen älskar! Jag har vandrat flera spektakulära sträckor runt om i världen, som Gokyo-ChoLaPass-Everest Basecamp i Nepal, Salkantay Trek i Peru, Skógafoss till Landmannalaugar i Island, Yubeng Trek i Kina och Rim to Rim vid Colorado River i Grand Canyon.

- Vad är det bästa med B3 Mobile?

Det bästa med B3 Mobile är definitivt mina fantastiska kollegor. Deras expertis och vänlighet har varit en enorm tillgång för mig, och jag har lärt mig otroligt mycket från dem. Att få jobba med sådana inspirerande människor känns verkligen som en dröm som går i uppfyllelse!

JJ Tsai, iOS-utvecklare B3 Mobile

Dela intervjun

Twitter icon Facebook icon Linkedin icon

Kontakta oss