Nyhet

B3 i nytt samarbete med Nordic Leisure Travel Group AB

B3 Consulting Group och Nordic Leisure Travel Group AB (NLTG) med varumärkena Ving, Spies och Tjäreborg har ingått ett samarbete. Ett nytt ramavtal har tecknats och inkluderar tjänster levererade av hela B3-koncernen. Initialt har specialistbolaget B3 Mobile fått förtroendet att ansvara för iOS och Android utvecklingen av NLTGs mobilappar i norden.

Vi är väldigt glada för förtroendet att få vidareutveckla och förvalta Nordic Leisure Travel Groups iOS och Android appar. Nordic Leisure Travel Group är ett mycket spännande bolag och vi ser fram emot att få utveckla apparna för att skapa värde och kunna förse resenärerna med viktig och intressant information, såväl före som under deras resa.

CAMILLA LANDEN, VD FÖR B3S LEVERERANDE SPECIALISTBOLAG B3 MOBILE

Det nya ramavtalet innebär att B3 kommer ta ansvar för nativeutvecklingen av Nordic Leisure Travel Groups appar som finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland inklusive buggrättningar, nya funktioner och releaser. Mobilapparna finns i en iOS och en Androidversion, vilket innebär att det totalt är åtta mobilappar i produktion. Tre apputvecklare från B3 förväntas initialt att ingå i uppdraget med möjlighet till utökning av flera kompetenser längre fram. Utvecklingen sker i nära samarbete med NLTGs eget utvecklingsteam med roller som product owner och backendutvecklare.

För mer information, kontakta gärna
Camilla Landén 070-222 13 32