Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Erbjudande: MICROSOFT 365 COPILOT

MICROSOFT 365 COPILOT

Som ett av Sveriges ledande IT-konsultföretag är B3 specialiserade på att göra Microsoft 365 Copilot till en naturlig del av dina befintliga arbetsprocesser.

Vårt team av certifierade experter erbjuder skräddarsydda lösningar som utnyttjar Microsoft 365 Copilots AI-kapaciteter och sömlösa integration med verktyg som Teams, Word, Excel, PowerPoint och Outlook. Upplev ökad produktivitet, smartare beslutsfattande och effektivitet när vi hjälper dig att förstå och använda Microsoft 365 Copilot. Vår metod fokuserar på att maximera din investering genom att erbjuda utbildning, stöd och insikter för att transformera dina affärsprocesser, samtidigt som vi säkerställer att de tekniska och säkerhetsmässiga förutsättningarna finns på plats för en lyckad implementation. Ligg steget före i den digitala eran med B3s experttjänster inom Copilot och maximera ditt företags potential.

Fördelar med microsoft 365 Copilot:

Integrerad AI-assistans

Microsoft 365 Copilot nyttjar avancerad AI för att effektivisera och förbättra användarupplevelsen. Den erbjuder smarta förslag, automatisering av uppgifter och anpassade insikter direkt i Microsofts produktivitetsverktyg, vilket möjliggör effektivare arbetssätt för användarna.

Ökad Produktivitet

Genom att erbjuda funktioner som automatisk textgenerering, datadrivna insikter och effektiv datahantering, hjälper Microsoft 365 Copilot användare att spara tid och öka produktiviteten.

Säkerhet & Compliance

Med verktyg för smart e-posthantering, möteskoordinering och dokumentdelning underlättar Copilot för team att kommunicera och samarbeta mer effektivt, oavsett var de befinner sig.

Användarcentrerad Design

Microsoft 365 Copilot är designad med användaren i åtanke. Dess gränssnitt och funktionaliteter är anpassade för att vara intuitiva och lättanvända, vilket underlättar för individer oavsett teknisk kompetensnivå att dra nytta av dess förmågor.


Samarbete & Kommunikation

Med verktyg för smart e-posthantering, möteskoordinering och dokumentdelning underlättar Copilot för team att kommunicera och samarbeta mer effektivt, oavsett var de befinner sig.

Dataanalys & Insikter

Copilot kan analysera stora mängder data och leverera insikter. Det är särskilt användbart för affärsanalyser och beslutsfattande där snabb och korrekt dataanalys är avgörande.

Integration med Microsoft 365

Som en del av Microsoft 365-sviten integreras Copilot sömlöst med populära program som Word, Excel, PowerPoint och Outlook. Denna integration garanterar en bekant användarupplevelse och snabbare inlärning för befintliga Microsoft-användare.

Skalbarhet & Anpassningsbarhet

Microsoft 365 Copilot kan anpassas för att möta specifika behov hos olika organisationer och kan skalas upp för att hantera växande företag, vilket gör det till en flexibel lösning för företag av alla storlekar.

Licensiering & krav för microsoft 365 Copilot

Copilot för Microsoft 365 finns tillgängligt för både privatpersoner, företag och större organisationer, där varje alternativ har olika priser och funktioner.

För att använda Copilot för Microsoft 365 måste användaren inneha en licens för någon av följande produkter: Microsoft 365 E3, Microsoft 365 E5, Office 365 E3, Office 365 E5, Microsoft 365 A3, Microsoft 365 A5, Microsoft 365 Business Standard eller Microsoft 365 Business Premium.

Alenio
pki

Vad bör jag tänka på inför en implementation av Microsoft 365 Copilot?

 1. Teknisk beredskap:
  Se till att din IT-infrastruktur är redo för Copilot.
 2. Användarutbildning:
  Investera i utbildning för dina anställda för att säkerställa att de kan använda Copilot på ett effektivt sätt i syfte att driva user adoption.
 3. Change management:
  Hantera förändringar i arbetsflöden och processer som Copilot kan medföra, med fokus på smidigt införande och kontinuerlig anpassning.
 4. Dataskydd och Compliance:
  Se till att din planerade användning av Copilot är i linje med dataskyddsregler och compliance-krav.

Kontakta gärna mig för mer information

Ola
Löwing

ola.lowing@b3.se
076-8660570

E-bok

Kontakta oss