Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

B3 SPECIALISTBOLAG

B3 Kodify

Ett konsultbolag i Malmö med fokus på Devops och Cloud

Vi skapar möjligheter med Cloud och DevOps

B3 Kodify är ett konsultbolag i Malmö som hjälper kunderna att skapa nya möjligheter inom Cloud och systemutveckling med fokus på DevOps.

Vill du ha en stabilare produkt och snabbare "time to market". Då är DevOps den rätta metoden. DevOps innebär i stora drag att ett och samma team utvecklar, driftar, testar, integrerar och monitorerar en applikation i ett automatiserat flöde. Det möjliggör en snabbare realisering i och med kontinuerliga och mindre releaser av programvara.

Utöver detta kan B3 Kodify erbjuda dig tjänster inom management med agilt projektdrivande, produktägande och projektledning samt Cloud Transition och Modern Workplace. Du får hjälp antingen genom enskilda experter eller genom att vi sätter ihop ett helt team, skräddarsytt för dina behov. B3 Kodify är ett konsultbolag i Malmö Länk till annan webbplats. där vi har vår bas, men vi rör oss över hela Öresundsområdet.

Kvinna vid laptop
Blond kvinna tittar mot tavla med post-it lappar. Man skriver på tavla.

Vi erbjuder tjänster inom:

DevOps-Team

Vi levererar ett komplett team med Scrum Master, utvecklare, testare, integration, packetering och release & deploy. Allt du behöver för en snabb och högkvalitativ leverans av dina mjukvaruprojekt.

Cloud

Vill du flytta från marken upp i molnet? Vi hjälper kunder med denna flytt för att ni ska få en så enkel och smärtfri övergång som möjligt. Här stöttar vi er i SaaS, IaaS och utveckling. Behöver ni ett ställe att hosta era miljöer på? Det löser vi också. Vi fixar allt inom Cloud och jobbar med de 3 stora leverantörerna.

Expertkonsulter

Behöver du stärka upp ett internt team med en extra resurs så har vi lösningen på det. Vi har konsulter inom systemutveckling, Test & QA, DevOps och Management (Scrum Master, Projektledare, Produktägare).
Kontakta oss