Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

INTERVJU

Hanif Farahmand Mokarremi

”Jag får hela tiden lära mig nya saker och utvecklas på B3”

Hanif Farahmand Mokarremi har arbetat som utvecklare på B3 Init sedan 2017, ett av B3s specialistbolag som är verksamt inom en rad olika branscher och har kunder inom bland annat myndigheter, fintech, detaljhandel, telekom, media och transport.

Berätta kort om dig och din bakgrund?

— Jag har studerat till civilingenjör i datateknik och arbetat heltid som konsult inom branschen sedan tio år tillbaka. I min roll har jag jobbat med frontend, backend samt infrastruktur och automatisering. På senare år har jag gått ifrån Java till Python, och mer mot infrastruktur och automatisering. Idag har jag ett uppdrag som backend-utvecklare på ett startup-bolag och arbetar främst med infrastruktur och driftsättning.

Vad tycker du är bäst med att jobba på B3?

— Jag trivs jättebra på B3! Det är stimulerande att vara en del av ett större bolag och hela B3-koncernen, men samtidigt arbeta inom det lilla bolaget där den mesta av kommunikationen sker med kollegor och chefer. Jag gillar att det finns möjligheter att kontinuerligt lära sig nya saker och att utvecklas som tekniker genom olika föreläsningar och kurser internt.

Vad uppskattar du mest med B3s kultur?

— Jag uppskattar att det är korta ledtider till beslut och att min chef alltid är tillgänglig för mig och mina kollegor. Ett exempel är när jag i december 2022 lyfte den pågående situationen i Iran och frågade om vi på B3 kunde vara med och stötta ett ideellt initiativ som då dök upp. Det ledde till att vi på B3 på kort tid var med och stöttade loppet ”I Run for Iran” som syftade till att engagera fler människor och skapa medvetenhet om läget i Iran. Vi var flera kollegor som deltog för att tillsammans stå upp för alla människors lika rätt till frihet och demokrati under denna dag, vilket var fint.

Dela intervjun

Twitter icon Facebook icon Linkedin icon

Kontakta oss