Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet 240425

Martin Stenström

Martin Stenström ny VD på B3

Idag tillträder Martin Stenström som ny VD och koncernchef för B3 Consulting Group och tar över efter Sverre Bjerkeli.

- Jag är väldigt glad för förtroendet att nu få ta över rollen som VD för B3 Consulting Group. B3 är ett fantastiskt bolag med en spännande verksamhet, en stark position och även stor potential framåt. Jag ser fram emot att få leda B3 på den fortsatta utvecklingsresan och att skapa möjligheter tillsammans med alla kompetenta medarbetare.

Martin Stenström har lång erfarenhet av att leda och utveckla B3 som nuvarande affärsområdeschef inom bolaget och därtill en gedigen bakgrund från ledande positioner inom IT-branschen. Han har en examen i företagsekonomi från Karlstads universitet. Han har arbetat som affärsområdeschef inom B3 Consulting Group sedan början av 2018. Dessförinnan jobbade han inom IT Outsourcing och konsultleverantören Axians i ca 13 år inom olika befattningar, bland annat som VD för koncernen och dessförinnan som VD och grundare av verksamheten i Göteborg. Han har även haft ledande roller inom Dimension och Enator.

Vi önskar Martin Stenström varmt välkommen i den nya rollen.

Kontakta oss