Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet 230313

Kvinnliga studenters arbetsgivare

B3 på andraplatsen över mest attraktiva arbetsgivare för kvinnor inom IT

När Karriärföretagen under perioden oktober 2023 – mars 2024 genomförde en omröstning bland kvinnorna i sitt nätverk för Student och Young Professionals hamnade B3 på en andra plats inom kategori IT och fjärde plats inom tech. Frågan som studenterna fått svara på är ”Vilka är de tre mest attraktiva arbetsgivarna bland de som utsetts till Karriärföretag 2024”. Svaren har resulterat i branschspecifika topplistor.

- Vi gläder oss mycket åt att få ta del av detta resultat. Olikheter är en del av B3s DNA och vi har stort fokus på att bidra till en mer jämställd IT-bransch genom olika initiativ. Vi vill också erbjuda en arbetsplats med fokus på frihet, lärande, utveckling och omtanke om hela människan genom vår wellnessatsning Team B3. Att kvinnliga studenter och Young Professionals ser B3 som en attraktiv arbetsgivare är oerhört positivt och verkligen i linje med vårt mål, säger Pernilla Brolin, Head of People and Culture på B3 Consulting Group.

Karriärföretagens Student och Young professionals nätverk består av cirka 30.000 personer (varav 55% är kvinnor) som regelbundet använder Karriärföretagen för att söka information om framtida arbetsgivare, stipendier, jobb och traineetjänster.

Läs mer på Karriärföretagens webbplats Länk till annan webbplats.

Kontakta oss