Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

NYHET 230202

B3 Bild dator

B3 får förlängt och utökat ramavtal med en av Sveriges storbanker

B3 har fått fortsatt och utökat förtroende som ramavtalsleverantör för expertkonsulter inom IT till en av Sveriges största banker. Ramavtalet som nu har utvidgats med fler kategorier och förlängts till och med ingången av 2027, omfattar IT-konsulttjänster inom ett brett område med kompetenser inom bland annat systemutveckling och arkitektur.

- Vi är mycket glada och stolta över att få ett fortsatt och utökat förtroende som leverantör till en av de ledande bankerna i Sverige. Bank, finans och försäkring är en av B3s prioriterade branscher där vi både har specialistkompetens och bredd. Vi ser nu fram emot att få stötta en av landets ledande banker på den fortsatta digitaliseringsresan och att vi får fördjupa relationerna inom flera områden, säger Martin Stenström, försäljningschef och affärsområdeschef på B3 Consulting Group.

B3 Consulting Group har lång och bred erfarenhet från uppdrag inom bank- och försäkringsbranschen i Sverige. Under de senaste åren har uppdrag och åtaganden inom bank/finans och försäkring stått för i storleksordningen 20% av B3-koncernens omsättning och B3 fortsätter att stärka sina positioner inom branschen. Ramavtalet som initialt startade vid ingången av 2021 har nu förlängts i tre år och gäller fram till ingången av 2027.

För mer information, kontakta gärna Martin Stenström, 070-798 96 80.

Kontakta oss