Nyhet

Martin Stenström utses till ny VD och koncernchef för B3 Consulting Group

Martin Stenström har utsetts till ny VD och koncernchef för B3 Consulting Group AB (publ). Martin Stenström har lång erfarenhet av att leda och utveckla B3 som nuvarande affärsområdeschef inom bolaget och därtill en gedigen bakgrund från ledande positioner inom IT-branschen, bland annat från IT outsourcing och konsultleverantören Axians.

Martin Stenström är en uppskattad ledare med stor erfarenhet av IT-branschen och B3s verksamhet. Han har gång på gång bevisat sina entreprenöriella förmågor att utveckla verksamheter, skapa resultat och tillväxt. Förmågor som kommer vara viktiga för B3 framåt. Martin Stenström är också en mycket respekterad ledare inom B3 som under många år bidragit starkt till utvecklingen av B3s kultur. Vi är väldigt glada över att få välkomna Martin Stenström som ny VD i B3 Consulting Group, säger Daniel Juhlin, styrelseordförande i B3 Consulting Group.

Martin Stenström har en examen i företagsekonomi från Karlstads universitet. Han har arbetat som affärsområdeschef inom B3 Consulting Group sedan början av 2018. Dessförinnan jobbade han inom IT Outsourcing och konsultleverantören Axians i närmare 15 år inom olika befattningar, bland annat som VD för koncernen och dessförinnan som VD och grundare av verksamheten i Göteborg. Han har även haft ledande roller inom Dimension och Enator.

Jag är väldigt glad för förtroendet att få ta över rollen som VD för B3 Consulting Group. B3 är ett fantastiskt bolag med en spännande verksamhet, en stark position och även stor potential framåt. Jag ser fram emot att få leda B3 på den fortsatta utvecklingsresan och att skapa möjligheter tillsammans med alla kompetenta medarbetare.

MARTIN STENSTRÖM

Martin Stenström förväntas tillträda tjänsten den 25 april 2024. Nuvarande tf VD och koncernchef, Sverre Bjerkeli kvarstår till dess.

För mer information, kontakta gärna
Daniel Juhlin, styrelseordförande i B3 genom Katarina Lundqvist, IR-ansvarig, 0722-16 11 00, Katarina.lundqvist@b3.se

Martin Stenström

Martin Stenström