Nyhet

B3 utses återigen till ett av Sveriges Karriärföretag

B3 tar för tredje året i rad emot utmärkelsen som ett av Sveriges Karriärföretag för 2024. I motiveringen hyllas B3 bland annat för sitt arbete med att bygga en stark företagskultur och en plattform för utveckling.

Motiveringen för B3 lyder:

B3 Consulting Group är ett Karriärföretag eftersom de inte bara erbjuder en arbetsplats, utan en plattform för personlig och professionell tillväxt. Med ett dedikerat fokus på sina medarbetares utveckling skapar B3 en inspirerande och inkluderande arbetsmiljö. Genom att främja samarbete och innovation ger de sina anställda möjligheten att utveckla spetskompetens och vara en del av framstående projekt.

Utmärkelsen Karriärföretag har delats ut sedan 2011 och tilldelas arbetsgivare i Sverige som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter, Young Professionals men även Senior Professionals. Samtliga företag i Sverige har möjlighet att bli ett Karriärföretag, förutsatt att organisationen uppfyller ett antal grundkriterier i antal anställda och omsättning samt att det finns ett aktivt arbete med rekrytering och employer branding. De organisationer som väljs ut granskas av en expertpanel som bland annat betygssätter närvaro i sociala medier, karriärsidor på webben, aktiviteter som genomförs och hur attraktivt bolaget är som arbetsgivare. Slutligen utser en jury de organisationer som blir Årets Karriärföretag. 2022 vann B3 Årets Karriärföretag inom kategorin IT och även 2023 placerade sig B3 i final bland alla de nominerade bolagen.

Vi är verkligen glada och stolta över att vi i år igen utses till ett av Årets Karriärföretag. Våra medarbetare är vår allra viktigaste tillgång och lärande är centralt i allt vi gör. Vi strävar varje dag efter bygga en riktigt stark kultur där våra medarbetare trivs och utvecklas och att vi återigen får denna fina utmärkelse är ett starkt bevis på att vi är framgångsrika i vårt arbete.

PERNILLA BROLIN, HEAD OF PEOPLE & CULTURE

För mer information, kontakta gärna
Pernilla Brolin 070-839 63 00

Anna A, Ann-cahrlotte O, Olle T