Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

B3 i final bland de nominerade till Årets Karriärföretag

B3 är i final bland de nominerade till Årets Karriärföretag. Vinnarna utses den 4 oktober under Stora Karriärdagen arrangerad av Karriärföretagen.

— Det är fantastiskt roligt att B3 ännu ett år är nominerat till Årets Karriärföretag! Vårt största fokus är på att skapa en varm och inkluderande företagskultur med högt i tak, samarbete och en stark gemenskap där våra medarbetare trivs och utvecklas. Att vårt arbete uppmärksammas externt och lyfts fram genom denna utmärkelse gör oss verkligen glada och stolta, säger Sverre Bjerkeli, tf VD och Koncernchef på B3 Consulting Group.

Pernilla Brolin, Head of People & Culture är även nominerad till årets HR-chef.

— Jag känner mig stolt över att vara nominerad till årets HR chef och att allt det fina arbete som vi bedriver tillsammans på B3 lyfts fram och uppmärksammas. Vår kultur bygger på entreprenörsdriv, delaktighet och samarbete, så tack alla fantastiska ledare och medarbetare och vårt People & Culture team som bygger bolaget med oss vare dag, säger Pernilla Brolin, Head of People & Culture på B3 Consulting Group.

Kontakta oss