Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet 230914

Bild från B3s kontor

B3 utses till Årets IT-konsultbolag av Developers Day

B3 Consulting Group utnämndes till Årets IT-konsultbolag när utvecklargalan Developers Day arrangerades för första gången igår kväll på programmerarens dag den 13 september. Galan syftar till att hylla utvecklare och starka techprofiler inom tech-branschen. Därtill utsågs Årets IT-konsultbolag, ett pris som hyllar ett bolag som under flera års tid bevisat att man är attraktiv och värdeskapande hos såväl medarbetare och kunder som samarbetspartners.

B3 tilldelades utmärkelsen Årets IT-konsultbolag med nomineringen:

”När man är stor måste man vara snäll. Att vinnaren av årets IT-konsultbolag har uppvisat en beundransvärd tillväxt och nu omsätter över en miljard i sina 29 dotterbolag har inte undgått någon i branschen. Med med ett uttalat fokus på medarbetarna och fina resultat i undersökningar bland både anställda och studenter visar vinnaren också en tydlig ambition att förutom långsiktig finansiell stabilitet och god avkastning för sina ägare också erbjuda en riktigt attraktiv och hållbar arbetsmiljö. Årets IT-konsultbolag är B3 Consulting Group”.

- Vår vision är att skapa Sveriges bästa konsultbolag för våra medarbetare, kunder och ägare och det är något vi strävar efter varje dag. Att vårt arbete nu uppmärksammas och att vi tilldelas denna utmärkelse gör oss verkligen stolta och glada, säger Katarina Lundqvist, Head of Communications och Pernilla Brolin, Head of People & Culture som fick ta emot priset.

Kontakta oss