Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

B3 Grit ett år

B3 Grit firar ett år!

B3 har en lång tradition av att etablera nya startups tillsammans med drivna entreprenörer. Under 2022 såg ett nytt bolag dagens ljus, B3 Grit, med fokus på webbutveckling och design. Katarina Stekovic och Oskar Sjöman har grundat bolaget och inspirerades av B3s kultur och arbetssätt. Idag fyller B3 Grit ett år. Läs mer om deras första år på B3.

Vad har hunnit hända under ert första år som bolag?
- Det har varit ett år av ihärdighet, entusiasm och framgång! Vi är oerhört stolta över det vi åstadkommit tillsammans som team och den styrka vi byggt upp gemensamt. Vi har hunnit bli ett 30-tal medarbetare spridda på 8 olika orter och startat upp samarbeten med över 20 nya kunder där vi skapar värde inom samtliga av våra kompetensområden. Vi har stärkt vårt värdeerbjudande genom att knyta nya partnerskap med produkthus och hittat spännande möjligheter genom samarbete med flera av våra systerbolag. För att lyckas innovera nya idéer att förverkliga, har vi också startat upp vår egen innovationshub.

Vad har varit det roligaste under årets gång?
- Det roligaste har varit att se det oerhörda engagemanget och energin som våra medarbetare bidrar med varje dag. Det finns många saker som behöver komma på plats och hinnas med i ett högt tempo i ett nystartat bolag. Att få se hur alla kliver fram och gör det lilla extra för varandra, är oerhört imponerande.

Vad har ni för tips till de som funderar på att kicka igång en startup inom B3?
- B3 har en fantastisk plattform att utgå ifrån – exceptionell employer branding, en tydlig värdegrund och ett varumärke som är förknippat med erfarenhet, kvalitet och proaktivitet. Det i kombination med starka specialistbolag, möjliggör en häftig resa. Att starta och leda ett nytt bolag är det roligaste som finns och att göra det inom B3 är att bana vägen för framgång!

Kontakta oss