Nyhet

Anders Nilsson utses till ny affärsområdeschef på B3

Anders Nilsson har utsetts till ny affärsområdeschef för B3 Consulting Groups affärsområde Digital Experience & Solutions samt som ny medlem i bolagets koncernledning. Anders Nilsson är en mycket erfaren ledare med lång och gedigen erfarenhet inom IT-konsultbranschen, varav över 20 år på HiQ.

Vi är väldigt glada för att få välkomna Anders Nilsson som ny affärsområdeschef för B3s affärsområde Digital Experience & Solutions. Anders Nilsson förstärker B3 med en mycket bred erfarenhet inom digitalisering, ett starkt ledarskap, och en lång bakgrund av att utveckla verksamheter, vilket kommer vara värdefulla tillgångar för B3s utveckling och tillväxt framåt.

ANETTE BILLING, VD OCH KONCERNCHEF PÅ B3 CONSULTING GROUP

Anders Nilsson har över 30 års erfarenhet inom teknik och IT, varav över 25 år i ledande befattningar. I över 20 år har han haft ledande positioner inom HiQ som bland annat regionchef, affärsområdeschef, försäljningschef och dotterbolags-vd. Dessförinnan har han även arbetat på SAAB och Volvo. Anders tillträder rollen på B3 den 1 oktober.

Jag är väldigt glad för möjligheten att få leda ett av B3s starka affärsområden. B3 har verkligen haft en imponerande utveckling under 2022 och jag ser fram emot att få lära känna verksamheten närmare. Med min långa erfarenhet från branschen ser jag också fram emot att få bidra till bolagets fortsatta utveckling och att stärka kunderbjudandet framåt.

ANDERS NILSSON

Anders Nilsson

Anders Nilsson