Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

B3 Logga entren

B3 växer i Örebro med nya lokaler och etablering för Rebel and Bird

B3 Consulting Group utvecklas och stärker den lokala närvaron i Örebro. Digitalbyrån Rebel and Bird etablerar ett nytt lokalt kontor och samlas nu tillsammans med B3 Commit i nya lokaler på Vasagatan 10.

Rebel and Bird hjälper kunderna att utveckla användarupplevelsen online och skapa nya digitala tjänster som driver lojalitet och tillväxt. Bolaget har 35 medarbetare i Stockholm och förstärker nu med flera nyanställda i Örebro. Sofia Bergenlid blir Site Manager för verksamheten i Örebro.

— Det känns både spännande och roligt att vi nu etablerar oss i Örebro. Rebel and Bird har i många år varit aktiva i regionen, bland annat genom vårt samarbete med Epiroc. Nu får vi helt nya möjligheter till förstärkta samarbeten och lokal expansion, säger Jonas Elgquist, VD för Rebel and Bird.

B3 Consulting Group har sedan många år stark förankring i Örebro genom B3 Commit. Bolaget har utvecklats mycket genom åren och har idag drygt 45 medarbetare med spetskompetens inom bland annat systemutveckling, agil projektledning, agil coaching och AI/ML/data analytics. Många av medarbetarna jobbar i olika inhouse-team, med åtaganden mot bland annat Epiroc, Sveaskog, CTEK och VetFamily. Bland kunderna finns även Sectra, Tetrapak, SEB och Anicura. För att fortsatt kunna växa och utvecklas flyttar bolaget in i nya moderna lokaler på Vasagatan 10 i Örebro. I samma lokaler ryms även systerbolaget B3 DBAce.

— Vi har haft en stor tillväxt de senaste åren och det känns nu väldigt roligt att få flytta till ett större kontor som är bättre anpassat för vår verksamhet och vår framtida utveckling. Vi ser också fram emot att kunna förstärka samarbetet med våra systerbolag när vi nu sitter i samma lokaler, säger Olov Leijonborg, VD för B3 Commit.

Kontakta oss