Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

B3 Changers Hub

B3 inleder samarbete med Changers Hub

B3 Consulting Group har inlett ett nytt samarbete Changers Hub, organisationen som verkar för att unga vuxna ska få möjlighet att förverkliga idéer och påverka sin framtid, oavsett bakgrund. Under 2022 kommer B3 vara huvudsponsor till Changers Hub och delta i ett flertal aktiviteter som syftar till att göra IT-branschen mer tillgänglig för alla.

— Vi är glada för det nya samarbetet och ser fram emot att skapa nya spännande möjligheter tillsammans med Changers Hub. B3 vill medverka till att öka mångfalden inom IT-branschen och genom samarbetet hoppas vi på att inspirera fler till att våga satsa på en karriär inom IT, säger Anette Billing, VD och Koncernchef på B3.

Genom samarbetet kommer B3 delta i Changers Hub programmerarutbildning Changers Tech och därigenom möjliggöra att ett 20-tal unga vuxna inom Changers Hubs målgrupp utbildas inom front end-utveckling. B3 kommer även bidra med coacher till adepterna inom programmet, där B3s egna medarbetare engagerar sig. Därtill kommer B3 också arrangera ett flertal aktiviteter tillsammans med Changers Hub för att fortsätta arbeta aktivt med inkluderingsfrågor.

Changers Hub är ett innovationshus beläget i Alby, Botkyrka samt en hub i Hjällbo, Göteborg som erbjuder Coworking space, kurser, inspirationsföreläsningar, idécoachning och events. Organisationen har ett stort nätverk med unga vuxna från Stockholms ytterstadsområden och verkar för att demokratisera framgång med visionen att alla ska få samma möjlighet att förverkliga sina idéer och påverka sin framtid, oavsett bakgrund och förutsättningar.

För mer information, kontakta Sofia Dahlström, partneransvarig för B3s samarbete med Changers Hub, telefon 0737-09 13 76.

Kontakta oss