Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

Anette Billing

Anette Billing ny VD och koncernchef för B3 Consulting Group

Idag den 1 april tillträder Anette Billing som ny VD och koncernchef för B3 Consulting Group och tar över efter Sven Uthorn.

Anette Billing är född och uppväxt i Luleå, har en examen i systemvetenskap från Umeå universitet och har arbetat inom IT-konsultbranschen hela sitt yrkesliv i ett flertal ledande positioner, senast inom Cybercom Stockholm. Tidigare har Anette även haft ledande befattningar inom Sogeti, Atea och CGI.

— Jag har jobbat i IT-konsultbranschen i 30 år och B3 har funnits med vid sidan om hela tiden sedan starten för 18 år sedan. Det är ett spännande och framgångsrikt bolag med stark kultur och framåtlutad struktur som ger många möjligheter. Det ska bli spännande att utveckla B3 framåt tillsammans med medarbetarna, säger Anette.

Vi hälsar Anette varmt välkommen till B3!

Kontakta oss