Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

Bord med postit-lappar, dator, vattenflaskor och musmatta med B3-logotyp.

B3 stärker sina affärer med Sveriges kommuner genom två nya ramavtal

B3 Consulting Group AB (publ) utvecklas och stärker sina affärer med Sveriges kommuner. B3 har nu tilldelats två nya ramavtal, det ena med Falu kommun och Avesta kommun och det andra ramavtalet med Sundsvalls Kommun och Timrå Kommun.

— Vi gläder oss åt att få samarbeta med flera av Sveriges kommuner och att stötta dem på digitaliseringsresan. B3 har lång erfarenhet av offentliga organisationers utmaningar och kommunernas specifika förutsättningar. Nu ser vi fram emot att få erbjuda kommunerna all den expertis vi har inom koncernen och skapa nya möjligheter tillsammans, säger Jörgen Samuelsson, Branschansvarig för offentlig sektor på B3 Consulting Group.

Ramavtalet med Falu Kommun och Avesta Kommun omfattar verksamhetsnära konsulter inom huvudsakligen områdena verksamhetsutveckling/projektledning och systemutveckling. Syftet med ramavtalet är att konsulttjänsterna ska kunna ge stöd och framfart i digitalisering för verksamheter som ska tillföra mervärde för kommunen och i förlängningen medborgarna. Ramavtalet gäller i två år från och med tecknandet och med en möjlig förlängning i upp till 24 månader.

B3 har även tilldelats ytterligare ett ramavtal med Sundsvalls kommun och Timrå kommun, där B3 sedan tidigare har två ramavtal. Det nya ramavtalet avser upphandlingskonsulter som stöd i kommunens IT-upphandlingar. Ramavtalet gäller i två år med möjlig förlängning om 1+1 år.

För mer information, kontakta Jörgen Samuelsson, Branschansvarig för offentlig sektor på B3 Consulting Group, telefon 0733-210 500.

Kontakta oss