Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Erbjudande: Generativ ai

Frigör kraften i generativ AI

 

Som ett av Sveriges ledande IT-konsultföretag med lång erfarenhet inom generativ AI är B3 din partner för innovation och förändring. Vi bidrar till ökad kunskap, förståelse, och teknisk kompetens inom området.

Välkommen till nästa generations AI - där maskiner inte bara analyserar data, utan skapar helt nytt innehåll. Med B3 som din partner kan du nyttja potentialen hos generativ AI för att revolutionera din verksamhet och skapa lösningar som inte tidigare varit möjliga. Våra experter inom AI, cloud, datahantering och implementering av både molnbaserade och lokala språkmodeller (LLMs) hjälper dig att förverkliga dina visioner och nyttja den starka kraft som finns i generativ AI. Från utbildning i promptning och användning av de senaste AI-verktygen, till utveckling av skräddarsydda lösningar och digitala medarbetare, är vi med dig hela vägen.

Anna och AC

DIn partner på AI-resan

Varför generativ AI? En insikt.

Vad är skillnaden mellan AI och generativ AI? Generativ AI har unika fördelar jämfört med traditionell AI. AI täcker ett brett spektrum av intelligenta system som kan efterlikna olika former av mänsklig intelligens och färdigheter, medan generativ AI specifikt fokuserar på skapandet av nytt, unikt innehåll baserat på lärande från befintliga data.

Kompetens & lösningar.

Genom vårt helhetsperspektiv som täcker strategi, teknik, datasäkerhet, juridik och change management ser vi till att din organisation är redo att omfamna generativ AI och realisera dess fulla potential. Vi är stolta över våra certifieringar och partnerskap inom bland annat Microsoft och Open Source.

Hur långt har ni kommit på resan?

Gör en snabbbedömning av var ni står i er AI-resa med vårt interaktiva assessment-verktyg. Du får tips och inspiration kring hur ni kan ta nästa steg. Vi erbjuder även personaliserade demoer av våra generativa AI-lösningar, skräddarsydda för just dina behov - vare sig du föredrar molnbaserade eller lokala modeller.

Är du redo att frigöra potentialen i generativ AI?

Boka ett kostnadsfritt samtal med våra experter för att diskutera hur denna banbrytande teknik kan hjälpa dig att uppnå unika affärsmål och övervinna specifika utmaningar. Fyll i formuläret nedan och ange gärna dina specifika fokusområden så att vi kan förbereda en riktad diskussion. Tillsammans skapar vi framtidens AI-drivna verksamhet.

Kontakta gärna mig för mer information

Christian Lauritzen

christian.lauritzen@b3.se
070-853 22 99

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret så hör vi av oss snart!

Kontakta oss