Gedigen erfarenhet av både test och utveckling

Alla våra testledare har flera års erfarenhet av att själva arbeta som systemutvecklare och programmerare. Det gör att vi har en mycket god förståelse för helheten i ett utvecklingsprojekt och kan planera och följa upp testarbetet i en nära dialog med ditt utvecklingsteam.

Målet för testarbetet är att alltid bidra till en högre kvalitet i utvecklingsarbetet och vi jobbar gärna enligt “the context driven approach”, en modell utvecklad av testgurun James Bach. Genom att kontinuerligt testa produkten kan vi bidra till att ge en god vägledning för det fortsatta utvecklingsarbetet.

Testning kräver mer än bara teknisk kompetens

Det är väldigt viktigt att en testledare har förmågan att ta fram en god testdesign och analysera krav- och designspecifikationer.

Men testledarens sociala egenskaper är minst lika viktiga, både för att kunna leda och skapa engagemang i den egna arbetsgruppen och för att kunna etablera en bra kommunikation med andra medlemmar i projektet.

1177 Vårdguiden

Vårdguidens nya e-tjänster rullar dygnet runt med load testing i Azure.

Certifierade specialister på testning

B3 tror på specialiserade testare. Tiden då man plockade in ”den som var ledig” är förbi.

Alla våra testare har ett eget specialistområde som de brinner och känner stolthet för, vare sig det gäller testautomatisering, prestanda-tester, användartester, förvaltningstester, bug-hunting, eller något annat.

De flesta av våra testare är dessutom certifierade enligt LSAT eller ISTQB.

Olov Leijonborg

Kontakt

Olov Leijonborg

VD B3 Commit

olov.leijonborg@b3.se

Tel: 070-714 00 67

Kontor: Örebro

Patrik Norlander

Patrik Norlander

VD B3 Consulting Sundsvall

patrik.norlander@b3.se

Tel: 070-566 77 77

Kontor: Sundsvall