Kunduppdrag

Här är några exempel på lösningar vi tagit fram åt våra kunder.

Nordic Cinema Group

Ny webbplats för nordens största biografkedja, där bland andra SF Bio ingår, samt en integrationslösning för över 60 applikationer i sex länder.

Polfärskt

Polfärskt är en av Sveriges största bröddistributörer. Leveranserna utförs av 270 säljande förare, nu utrustade med en mobilapp som hjälper till med allt från påfyllning av bröd i hyllorna till returer och plocklistor.

Tyréns

En IoT-lösning i molnet höjer säkerheten och underlättar planeringen vid snöröjning vilket ger en effektivare fastighetsförvaltning.

Atlas Copco

Verkstadskoncernen Atlas Copco har kunder i mer än 180 länder. Men även om företagets maskiner är tekniskt mycket avancerade har dokumentation och manualer ofta snabbt blivit inaktuella.

B3 har sett till att varje maskins unika komponenter och egenskaper finns dokumenterade i molnet och kan uppdateras i realtid. 

Allt fungerar mycket bra. Det är stor skillnad när allt finns digitalt. De flesta kan nu få informationen via en mobil eller en dator även om det i vissa fall, när de jobbar långt ned i gruvorna, behöver informationen på papper.

Tommy Larsson, Technical Information Service Manager på Atlas Copco

Systemutveckling med agila metoder

Ett lyckat projekt måste vara bra både för oss och våra kunder. Därför jobbar vi gärna med de senaste agila metoderna som t ex Scrum för att nå ett snabbare resultat med starkare affärsnytta och högre kvalitet.

Flera av våra konsulter ligger också långt framme inom testdriven utveckling och continuous delivery. Resultatet? Nöjda kunder och nöjda konsulter är en självklar del av vår kultur. 

Helena Lagman

Kontakt

Helena Lagman

VD B3 Innovation

helena.lagman@b3.se

Tel: 070-710 71 28

Kontor: Stockholm

Calle Dybedahl

Calle Dybedahl

Affärsområdeschef B3 Init

calle.dybedahl@b3.se

Tel: 070-397 06 12

Nicklas Arleij

Nicklas Arleij

VD B3 CodeRight

nicklas.arleij@b3.se

Tel: 070-645 00 03