Vi erbjuder specialistkompetens inom en rad olika områden:

Verksamhetsutveckling och strategi

Våra konsulter har lång strategisk, taktisk och operativ erfarenhet i ledande roller och kan ge ett heltäckande stöd i strategiarbetet.

Med erfarenheter från ett stort antal digitaliseringsuppdrag inom olika typer av verksamheter, så har vi också en bred kunskap om metoder och ramverk som utgör ett bra stöd i strategiarbetet.

 

Ledning och styrning

För att lyckas med en digital transformation krävs ett aktivt ledarskap som kan hantera både tekniken, människorna, kreativiteten och genomförandet. Vi har den mångåriga erfarenhet av både IT och förändringsarbete som behövs.

Systemutveckling/förvaltning och Infrastruktur

Vi arbetar gärna med de senaste agila metoderna som t ex Scrum för att nå ett snabbare resultat med större nytta för verksamheten och högre kvalitet.

Vi stöder dig genom hela digitaliseringsprocessen från idé till genomförande och in i löpande drift och förvaltning med kontinuerlig vidareutveckling.

B3 är en oberoende partner till marknadens ledande molnlevererantörer. Vi har både kompetensen och erfarenheten för att du med trygghet ska kunna utveckla din verksamhet i molnet. Samtidigt får du en kortare startsträcka för att börja utnyttja alla nya möjligheter inom AR/VR, AI och IoT.

Arkitekter

Våra konsulter har dokumenterad förmåga att i ledande positioner hantera komplexa uppdrag med många kontaktytor.

I roller som projekt/programledare, förändringsledare, verksamhetsutvecklare eller arkitekter driver vi dessa förändringsresor hos våra kunder.

Informationssäkerhet

B3 har specialister både inom informationssäkerhet, IT-säkerhet och juridik. Därmed kan vi alltid se till helheten, både när vi hjälper våra kunder att få till ett strukturerat informationssäkerhetsarbete och när vi utvecklar nya säkerhetslösningar.

Genom att bygga in säkerheten redan från början kan man bättre möta dagens högre riskexponering.

Användbarhet, information och webb

B3 erbjuder kompletta webblösningar både för att utveckla den digitala kundupplevelsen eller dialogen med medborgare och för ett utvecklat samarbete internt.

Med användaren i fokus digitaliserar vi där det gör mest nytta och hjälper våra kunders verksamhet att moderniseras, växa och utvecklas. 

 

 

Användbarhet

White Paper om Digital Transformation

Hur driver man framgångsrika Digitala Transformationsprojekt och hur undviker man fallgropar och felsteg?

B3 Consulting Group har gjort en studie på temat och fångat upp framgångsexempel och erfarenheter från ett antal olika verksamheter.

Här kan du ladda ner ett white paper och rapporten med alla slutsatser. Läs mera här.

B3 Consulting Group har idag över 600 medarbetare och kontor på ett tiotal platser runtom i Sverige. 

Hos oss möter du några av de vassaste konsulterna i branschen. Vi verkar gärna i team med olika specialistkompetenser, från analys och strategi till förändringsledning och utveckling av nya plattformar för digital kundupplevelse.

Välkommen att kontakta oss för en presentation.

Frederick Andersson

Kontakt

Frederick Andersson

Avtalsansvarig

frederick.andersson@b3.se

Tel: 0722-161192