VAD VI KAN

Vi är specialister på Microsofts utvecklingsplattform. Vårt partnerskap med Microsoft ger oss en unik förutsättning att hålla oss i framkant med den senaste tekniken. Azure är i dagsläget en naturlig plattform för många av våra lösningar. Våra konsulter lutar sig mot en gedigen erfarenhet och kan därigenom hjälpa kunderna undvika att gå i de vanliga fallgroparna.

VAD VI GÖR

Vi hjälper till i de mest utmanande och krävande projekten. Antingen med ansvar för hela leveransen, från ax till limpa, eller som resursförstärkning i roller som t.ex. Systemutvecklare, Lead Developer, Integrationsutvecklare, Lösningsarkitekt, Azure specialist, mm.

HUR VI UTVECKLAS

På B3 tror vi att personlig och professionell utveckling sker på flera plan, där balans i livet är en viktig förutsättning. Alla våra medarbetare har därför tillgång till ett brett utbud av aktiviteter inom både wellness och kompetensutveckling, utöver tillgången till flera hundra års sammanlagd erfarenhet genom alla extremt duktiga och kompetenta kollegor. Inom ramen för B3IT Academy har vi ett flertal kompetensnätverk och håller regelbundna teknikevent.

Starka partnerrelationer

B3 är partner med några av branschens viktigaste leverantörer av plattformar och teknologier.

Varför B3?

B3Is konsulter har minst tio års erfarenhet av avancerad systemutveckling och arkitektur. Det är en av anledningarna till att B3IT har fått förtroendet att kontinuerligt medverka i många stora och viktiga IT-projekt.

Våra erkänt duktiga konsulter bidrar med både teknisk kompetens och verksamhetsförståelse. En vinnande kombination för att utveckla system som motsvarar höga krav på kvalitet, kostnad och tid.

Vill du veta mer?

Är du nyfiken på vad vi kan erbjuda just ditt företag, eller är du kanske en blivande kollega? Tveka inte att höra av dig!

Nicklas Arleij

Kontakt

Nicklas Arleij

VD B3 CodeRight

nicklas.arleij@b3.se

Tel: 070-645 00 03

Ivo Leszczynski

Ivo Leszczynski

Affärsområdesansvarig B3 CodeRight

ivo.lesz@b3.se

Tel: 073-041 22 00