VAD VI KAN

Open source är en essentiell del av vår verksamhet och förutom att vi själva använder open source-produkter är många av våra konsulter "contributors" i olika open source-projekt. Några vanliga tekniker som vi arbetar med just nu är; Java, JavaEE, Spring, Spring Boot, JavaScript, React, React Native, Angular 1 & 2, Node.js, CSS, HTML, Git, Maven, Jenkins, Kafka, Azure, AWS, OpenStack, NoSQL, Docker, Microservices, Android och iOS.

VAD VI GÖR

Vi arbetar med allt ifrån börssystem och IoT-lösningar till komplexa integrationer och mediawebbar. Bland våra kunder finns både offentlig sektor, privata mellanstora bolag och små start-ups. Exempel på kunder är SJ, sf.se, Com Hem, Bisnode, Skolverket, Handelsbanken, Spotify och King och många andra företag inom både nya och etablerade branscher.

HUR VI UTVECKLAS

Våra seniora och nyfikna medarbetare drivs av ständig utveckling och förändring. Vi håller oss utbildade inom det senaste genom att delta på konferenser (tex Jfokus, GoTo, Devoxx), bjuda in intressanta talare till interna kompetensmöten (tex inom Go) samt gå på externa kurser. Men viktigast av allt är förstås att vi delar på erfarenheterna och stöttar varandra i alla de intressanta kundprojekt vi jobbar med.

Varför B3?

B3s konsulter har minst tio års erfarenhet av avancerad systemutveckling och arkitektur. Det är en av anledningarna till att B3IT har fått förtroendet att kontinuerligt medverka i många stora och viktiga IT-projekt.

Våra erkänt duktiga konsulter bidrar med både teknisk kompetens och verksamhetsförståelse. En vinnande kombination för att utveckla system som motsvarar höga krav på kvalitet, kostnad och tid.

Helena Lagman

Kontakt

Helena Lagman

VD B3 Innovation

helena.lagman@b3.se

Tel: 070-710 71 28

Kontor: Stockholm