Exempel på kunduppdrag

Vi har erfarenhet av stora, komplexa och internationella projekt där vår verksamhetskompetens har varit avgörande för resultaten.

Global Finansavdelning i bilindustrin väljer B3 Financial Consulting som leverantör för att leda och bistå genom större och mindre förändringsresor såsom regelverksförändringar, digitalisering finans samt automatisering och harmonisering av finansiella flöden

Våra SimCorp Dimensionspecialister är en del av det agila transformeringsarbetet hos stor kapitalförvaltare där utveckling, konfigurering och projektledning utförs.

I spelbranchen arbetar man ständigt med ramverk och strukturer inom Governance, Risk Management och Comliance. Inom ramen för detta löpande arbete har stor aktör i spelbranchen valt att anlita B3 Financial Consulting för rådgivning och stöd.

Svensk storbank anlitar B3 Financial Consulting som ledningsstöd, operativ leding vid förändring samt som specialistkompetens inom bland annat Finance och Asset Management.

Vi levererar värde

Vi bygger gärna långsiktiga relationer med fokus på värdeskapande och partnerskap.

Som oberoende konsulter bidrar vi med nya perspektiv i strategiarbetet. Vår gedigna erfarenhet av liknande projekt hos marknadens ledande aktörer inom bank, finans och försäkring leder till ett konkret genomförandestöd i alla steg i processen.

Exempel på roller

I de flesta av våra konsultuppdrag tar vi ledande roller som bland annat managementkonsulter, verksamhetsprojektledare, kravledare och testledare.

Typiskt för våra seniora konsulter är att man har minst 10 års erfarenhet inom branschen. Det här innebär en fördel i att snabbt sätta sig in i nya problemområden, bygga förtroende samt aktivt bidra till projektets framgång.

 

Karin Elgquist Magnergård

Kontakt

Karin Elgquist Magnergård

VD B3 Financial Consulting

karin.magnergard@b3.se

Tel: 070-383 28 00

Kontor: Stockholm