Business Xperience

Vi jobbar med modeller och processer samt mätbarhet och att bli snabba i förändringsarbetet. Det kan handla om datahantering, säkerhet och integrationer.

Customer Xperience

Fokus på kundinsikter, kundrelationen och att vara relevant. Det kan handla om att nå fler kunder, öka konverteringen, erbjuda enastående upplevelser och förtjäna kundens lojalitet.

Employee Xperience

Vi brinner för att skapa lösningar som främjar produktivitet med enkelhet som ledstjärna. Det kan handla om automatiserade tjänster eller kommunikations- och samarbetslösningar.

Exempel på kunduppdrag

Polfärskt

En av Sveriges största bröddistributörer. Leveranserna utförs av 270 säljande förare som nu har en mobilapp som hjälper till med allt från påfyllning av bröd i hyllorna till returer och plocklistor. Plattformen är integrerad med Microsoft Dynamics NAV, som underlättar uppföljning och fakturering.
Vi kallar det Business Xperience.

Läs mer

Svenskt Näringsliv

Företräder närmare 60 000 företag i Sverige.
Ett nytt intranät i SharePoint – som omfattar både traditionell nyhets- och informationsspridning och flera sociala funktioner – ger helt nya möjligheter att samarbeta digitalt.
Vi kallar det Employee Xperience.

Läs mer

Almega/Teknikföretagen

Sveriges största arbetsgivar-organisationer ville ta fram ett verktyg för projektstyrning som heter arbetsytan.se. Arbetsytan har enkelhet i fokus och har fått medarbetarna att älska dokumenthantering och projektstyrning.
Vi kallar det Employee Xperience.

Läs mer

Nordic Cinema Group

Äger bioverksamhet i Sverige (SF Bio), Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen.

En av Sveriges mest besökta sajter – sf.se – har nu lanserats i ny tappning.
Den nya sajten bygger på kundernas förslag och användarbeteenden och fungerar lika bra på desktop, mobil och surfplatta. En annan sedan länge efterfrågad nyhet är digitala biobiljetter.
Bakom den nyutvecklade plattformen, som baseras på Microsoft Azure och EPiServer DXC, står B3.
Vi kallar det Customer Xperience. 

Läs mer

Vi valde B3 för att få jobba med seniora och kompetenta konsulter som förstår våra system samt att de har en tydlig och bra leverans- och förvaltningsmodell.

Tova Forsslund, IT-chef på SF Bio

Se vår presentation på Webbdagarna här!

ROI: På väg mot framtidens bioupplevelse – ett nedslag mitt i en digital transformation

Hur går en digital transformation av ett stort bolag verksamt på ett flertal marknader till? Vad behöver man göra, och vad ska man verkligen undvika? Benjamin Glaser från Rebel & Bird (som ingår i B3) och Maria Ardstål från Nordic Cinema Group berättar om lärdomar från ett pågående arbete med målet att skapa Europas bästa bioupplevelse.

Ta del av de första resultaten av arbetet och få en inblick i hur vi med nya arbetsätt, utgångspunkt i data och med fokus på kunden har tagit fram en ny bio-webb med 400 procent ökad konvertering.  

Starka partnerrelationer

B3 är partner med några av branschens viktigaste leverantörer av plattformar och teknologier.

Erfarna konsulter

Vi på Digital Xperience har specialiserat oss på att leverera digitala upplevelser och lösningar och våra erfarna konsulter gör inga nybörjarmisstag. De tänker och gör rätt, går kortaste vägen från analys till teknikimplementation och idrifttagande – hela tiden med fokus på affären.

Naturligtvis jobbar vi med framtidssäkrade molnbaserade lösningar och plattformar. Våra medarbetare har i grunden dokumenterade kunskaper inom teknik, styrning, strategi och design. Beroende på uppdrag kryddar vi med spetskompetens inom användarfokuserade tjänster, digital ekonomi, delningsekonomi, IoT, big data, wearables och mycket mer.

Jonas Elgquist

Kontakt

Jonas Elgquist

CEO Rebel & Bird

jonas.elgquist@b3.se

Tel: 070-743 45 95

Jörgen Samuelsson

Jörgen Samuelsson

VD, B3 Sentensia

jorgen.samuelsson@sentensia.se

Tel: 073-321 05 00