Digital Worklife

Vill du ta vara på de nya möjligheter som erbjuds med alla moderna samarbetsverktyg inom Office 365? Vårt team har stor erfarenhet av att stötta företag i att bli en modern arbetsplats. 

Vi kan hjälpa dig utifrån ett ledarskapsperspektiv, bidra med expertkunskap eller ta ansvar för hela leveransen, dvs att hantera både tekniken och förväntningarna och att utveckla kompetensen hos dina medarbetare.

Cloud Services

Vi stöder dig genom hela digitaliseringsprocessen från idé till genomförande och in i löpande drift och förvaltning med kontinuerlig vidareutveckling.

Med B3 får du EN partner, oavsett om du vill ta de första stegen mot att använda en enskild molntjänst, vill flytta över alla dina applikationer till molnet, välja en hybridlösning eller bygga något helt nytt.

B3 är en oberoende partner som arbetar med marknadens ledande molnlevererantörer. Vi har både kompetensen och erfarenheten för att du med trygghet ska kunna utveckla din verksamhet i molnet. Samtidigt får du en kortare startsträcka för att kunna börja utnyttja alla de nya möjligheterna inom AR/VR, AI och IoT.

Specialister på lösningar i Microsoft Azure och Office 365

Våra medarbetare är certifierade och har gedigen erfarenhet av Microsoft Azure och Office 365. Vi har arbetat med dessa plattformar sedan de först lanserades.

B3 har ett nära samarbete med Microsoft och är Cloud Service Provider för såväl Azure som Office 365. 


Partner till AWS

B3 är standardpartner till AWS, Amazon Web Services.

Det innebär att vi har den kompetens och erfarenhet som krävs för att kunna bygga upp en fungerande och effektiv molnlösning baserat på de senaste tjänsterna och verktygen som erbjuds inom AWS. 

Johan Hansson

Kontakt

Johan Hansson

Ansvarig DevOps, Unix, Linux och Open Source B3 Init

johan.hansson@b3.se

Tel: 070-564 78 09

Kontor: Stockholm

Michael Olsson

Michael Olsson

VD B3 Cloud Services

michael.olsson@b3.se

Tel: 070-992 33 02

Ola Löwing

Ola Löwing

VD B3 Digital Worklife

ola.lowing@b3.se

Tel: 076-866 05 70