Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

WELLNESS

Grupp människor på cyklar.

Team B3 satsar på wellness

Sport och wellness finns överallt på B3. För oss är det viktigt att du mår bra. Här skapas tillfällen för träning och gemenskap även utanför arbetstid. Det skapar god hälsa och ger ny inspiration. Häng med och testa du också!

Träna för att må bra och ha kul

Sport och wellness finns överallt hos B3 - på agendan vid konferenser, familjedagar eller till och med på kunddagar. Vi ordnar flera idrotts- eller wellness-aktiviteter varje vecka. Några exempel är yoga, crossfit, simning och löpning. Du känner igen oss på våra zebrarandiga kläder.

Regelbundet arrangerar vi nya prova-på-aktivitet där du får chansen att umgås med dina kollegor och testa något nytt. Bland annat har vi testat på tennislektioner, ridning för både nybörjare och mera erfarna samt självförsvar med KravMaga. Ibland handlar det om ett kul och inspirerande träningspass i simning, stresshantering eller en serie bowling med kollegorna.

Vi är mycket tydliga i våra mål att B3 ska stå för en levande och aktiv företagskultur – där hälsa och sport är en betydande del av gemenskapen. Utifrån den ambitionen samarbetar vi gärna med duktiga kulturbärare, både internt och externt.

Sport och idrott är i fokus men vi rör oss i ett brett spektrum så att alla, oavsett bakgrund kan ta del av aktiviteterna och utvecklas från sin egen nivå. Vi använder även namnkunniga idrottare som inspiratörer och ofta finns dessa bland våra egna medarbetare. Vi vågar påstå att vi har ett unikt engagemang för detta inom hela koncernen. För oss är träning och hälsa viktigt. Och det är viktigt för oss att du mår bra.

Team B3 2019

Kontakta oss