Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Management

Du är framtidens ledare!

I en digital värld utvecklar vi verksamheter med människan i centrum. Vi drar nytta av de nya innovativa möjligheter som tekniken ger att förbättra, förenkla och förhöja upplevelser och arbetssätt. Men att få en organisation att jobba på ett nytt och bättre sätt kräver mer än bara en fungerade digital plattform. Vi söker nu dig som är i början av din karriär och som vill arbeta med verksamhetsutveckling och agilt ledarskap.


Bli stjärnkonsult på B3!

En av Sveriges bästa arbetsplatser* erbjuder dig en gyllene chans att på ett enda år bli stjärnkonsult - och en viktig del av utvecklingen i digitaliseringens Sverige.

Att ingå i det prestigefyllda B3 Talent Growth innebär en unik möjlighet att få kickstarta din karriär som B3-konsult inom verksamhetsutveckling och agilt ledarskap. Programmet vänder sig primärt till dig som har något eller några års erfarenhet och som är nyfiken på konsultbranschen. Förutom chansen att få jobba med intressanta uppdrag hos spännande kunder, erbjuds du också en tillsvidareanställning.

Under året kommer du genomgå ett heltäckande utbildningspaket fördelat på ca 20 tillfällen tillsammans med ditt Talent Growth-team. Utöver programmet kommer du att få utveckla din kompetens baserat på din individuella utvecklingsplan. En av B3s seniora stjärnkonsulter kommer vara din mentor under hela programmets gång.

Vårt mål är att du ska lära dig allt om vad det innebär att vara konsult, från ledarskapsutveckling till agila arbetssätt samt att lösa problem på bästa sätt. Vi vill också bidra till att du växer som individ, såväl personligt som professionellt.

Hos oss jobbar närmare 650 personer, varav ca 200 är verksamhetskonsulter inom digital transformation, förändringsledning, sourcing/upphandling, Business Intelligence, Customer Experience, e-hälsa, informationssäkerhet och Information Management.

B3 är ett bolag som prioriterar frihet och balans i livet och har vunnit priser för sitt wellnesskoncept. Vi tror på att medarbetare som mår bra, presterar bättre och satsar därför stort på att bygga en varm, kreativ och öppen kultur i bolaget. Vi gillar att hitta på saker och arrangerar löpande olika aktiviteter, allt från cross fit till musikquiz. Hållbarhet är också ett ledord för oss på B3 och det gäller såväl vårt CSR-arbete, som hur vi jobbar med vår viktigaste tillgång – våra medarbetare. B3 fungerar som en bas för våra konsulter där de finner stöd och får möjligheter att umgås, lära sig nya saker och bygga på kunskap.

I en digital värld utvecklar vi verksamheter med människan i centrum. Vi drar nytta av de nya innovativa möjligheter som tekniken ger att förbättra, förenkla och förhöja upplevelser och arbetssätt. Men att få en organisation att jobba på ett nytt och bättre sätt kräver mer än bara en fungerade digital plattform. Det är det vi arbetar med inom verksamhetsutveckling och management.

Vi söker dig som vill vara med och skapa verkligt värde hos våra kunder!


Rising stars 

Bli en del av vårt härliga gäng

Klicka på ”ansök nu”, svara på våra frågor nedan och skicka in din ansökan. Vi återkommer med datum för nästa omgång av Talent Groth, men du kan ansöka och anmäla intresse redan nu.

ÄR DU NÄSTA RISING STAR?

Ansök redan idag!

Pil höger

Fakta om programmet

När börjar programmet?

1 mars 2021.

Vem kan söka?

Du som har några års erfarenhet av systemutveckling, IT-infrastruktur eller management.

Anställningsform?

Tillsvidareanställning.

Vad gör du mellan utbildningsdagarna?

Du är ute hos kunder och skapar magi.

Var kommer utbildningen ske?

Digitalt, men förhoppningen är vissa pass också kan ske med fysiska träffar.

När är sista dag att söka?

Vi har ett begränsat antal plaster till programmet som tillsätts löpande, så ansök redan idag!

Kontakta oss