Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

moln & infrastruktur

B3 Talent Growth

B3 Talent Growth är ett unikt program som tar dig på en spännande och utmanande resa. Parallellt med spännande uppdrag hos B3s kunder genomgår du ett gediget utbildningsprogram bestående av över 200 timmar av inspirerande föreläsningar och matnyttiga utbildningspass. Sök nu och häng med på resan!


Bli stjärnkonsult på mindre än ett år!

Genom Talent Growth ger B3 talanger en unik möjlighet att under ett intensivt knappt år tillgodogöra sig erfarenheter och verktyg som lägger grunden för en konsultkarriär inom IT och Management.

Utöver att jobba med intressanta uppdrag hos B3s kunder, kommer du som programdeltagare även att genomgå ett heltäckande utbildningspaket fördelat på ca 20 tillfällen. Dessutom kommer du få individuellt anpassade utbildningstillfällen utifrån din kompetens.

Målet med programmet är att du ska lära dig allt om vad det innebär att vara konsult, från konsultmässighet och omvärldsbevakning till effektiv kommunikation, ledarskapsutveckling och agila arbetssätt för att ge några exempel. Det blir också träning i att lösa problem med största möjliga hänsyn till kundernas behov och önskemål.

Du ansöker till programmet genom att välja ditt område i rutorna ovan.

Vi står för

Wellness Ikon

Energi

Välkommen till Sveriges Wellness-paradis där medarbetarnas välmående är i fokus. Här möts du av engagerade kollegor med en stark drivkraft.

Frihet ikon

Erfarenhet

Vi är trygga i vår egen kunskap och delar gärna med oss av den. Det finns ett starkt entreprenörskap på B3 och ett driv i att utvecklas.

Olikheter

Mångfald berikar och vår starka övertygelse är att människor med olika bakgrund, utbildning och intressen tillsammans kommer att skapa det bästa resultatet.

Träffa tidigare deltagare i B3s talangprogram

Aleksandra geric

__

"Ett mycket bra och inspirerande program"

Jonathan sobin

__

”Jättespännande att få lära sig helheten inom IT och management”

Kontakta oss