Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

B3 SPECIALISTBOLAG

B3 Kodify

Ett konsultbolag i Malmö med fokus på Devops och Cloud

B3 Kodify AB är ett IT-konsultbolag med basen i Malmö, men som arbetar över hela Öresundsregionen, ja till och med över hela världen om det ges tillfälle. Vi strävar efter att våra konsulter ska arbeta med den mest moderna tekniken och arbetsmetoderna. Cloud-teknologier inom AWS, Azure och GCP och metoder som DevOps ligger oss därför varmt om hjärtat. När det kommer till Management så kan våra projektledare både jobba med klassisk projektledning, men även jobba agilt med t.ex. Scrum eller SAFe.

Vårt mål är att ha de mest nöjda medarbetarna och de nöjdaste kunderna. Vår strategi för detta är helt enkelt att försöka lyssna på dem. Om vi inte lyssnar på vad våra kollegor och anställda säger så kommer vi till sist att tappa dem. Därför ser vi det som en självklarhet att när vi anställer någon så är det för att vi tycker hen passar in bra i gänget och på Kodify.

Det finns säkert över 100 konsultbolag i Malmö och då undrar du säkert varför du ska välja just Kodify? Vi sätter våra medarbetare i första rummet, ja, framför våra kunder. Det är ju så väldigt enkelt att förklara varför vi gör så. Har vi inga konsulter, så kan vi inte hjälpa våra kunder.

Kontakta oss