TEAM B3

Team B3 satsar på wellness

Sport och wellness finns överallt på B3. För oss är det viktigt att du som medarbetare mår bra. Här skapas tillfällen för träning, roliga aktiviteter och gemenskap även utanför arbetstid. Det skapar god hälsa och ger ny inspiration. Häng med och testa du också!

Träna för att må bra och ha kul

B3 strävar efter att främja välmående och hälsa för våra medarbetare. Varje vecka erbjuder vi genom konceptet Team B3 olika träningsaktiviteter, bland annat löpning, crossfit, simning, och även lugnare aktiviteter som fiske, brädspelskvällar och handarbetscafé. Alla medarbetare är välkomna att delta enligt sina egna preferenser och förmåga.

Regelbundet arrangerar vi också nya prova-på-aktivitet där du som medarbetare får chansen att umgås med dina kollegor och testa något nytt. Bland annat har vi testat på tennislektioner, självförsvar med KravMaga och inspirationsteater.

Levande och aktiv företagskultur

Vi är mycket tydliga i våra mål att B3 ska stå för en levande och aktiv företagskultur – där hälsa och välmående är en betydande del av gemenskapen. Utifrån den ambitionen samarbetar vi gärna med duktiga kulturbärare, både internt och externt.

Sport och idrott är i fokus men vi rör oss i ett brett spektrum så att alla, oavsett bakgrund kan ta del av aktiviteterna och utvecklas från sin egen nivå. Aktiviteterna syftar även till att skapa en starkare samhörighet mellan kollegor. För B3 handlar wellness inte bara om fysiska eller sociala aktiviteter. Vi sätter också fokus på mental hälsa genom föreläsningar och kunskapsdelning kring ämnen som sömn, kost, motivation och hur vi kan bidra till en inkluderande arbetskultur. Vi vågar påstå att vi har ett unikt engagemang för detta inom hela koncernen. För oss är träning och hälsa viktigt. Och det är viktigt för oss att du mår bra.

Convinistafetten
B3 Cykelteam

För oss är träning och hälsa viktigt. Och det är viktigt för oss att du mår bra.