Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

MEDARBETARPORTRÄTT

Evalotta Holm

”Friheten, kollegorna och konsultlivet lockade mig tillbaka”

Evalotta Holm är systemutvecklare i grunden och triggas av ständig utveckling vilket gör att hon gillar att byta arbetsroller och uppdrag ofta. Hon började på B3 2015 och arbetade här i olika roller under sju års tid men sökte sig sedan vidare för nya utmaningar. Efter en kort avstickare på ett år längtade hon tillbaka och valde att återvända till B3.

Vad gör du i din roll på B3?

— Senaste året har jag haft rollen Tekniknära förvaltare/Projektledare IT inom en stor myndighet. Innan dess jobbade jag med testledning och test på olika nivåer, samt även kravhanteringsuppdrag. Idag arbetar jag som Seniorkonsult på ett av B3s specialistbolag, B3 Complete i Borlänge, och fokuserar mer åt ledningshållet.

Vad var det som lockade dig tillbaka till B3?

— Efter att ha varit anställd på en stor myndighet insåg jag att jag trivs bättre i ett mindre företag. Det är enklare att genomföra förändringar när det behövs och gemenskapen inom bolaget blir starkare. Sedan var det även friheten, konsultlivet och inte minst kollegorna som lockade mig tillbaka. Det är här jag trivs! Jag gillar också att det är många små bolag under ett och samma paraply vilket ger ett stort nätverk för kompetensöverföring.

B3 har från början satsat på att skapa en stark företagskultur. Hur skulle du beskriva den!

— Jämställdhet, inkludering och hållbarhet genomsyrar hela koncernen och B3 arbetar aktivt med frågor kopplat till dessa områden. Även om vi alla tillhör olika bolag så finns det en samhörighet och stolthet av att jobba på B3. Jag upplever också att det finns ett starkt medarbetarfokus på B3, och jag som konsult kan påverka min arbetsmiljö mycket. 

I år firar B3 20 år! Vad betyder B3 för dig?

— I korthet; frihet och inkludering.

Dela intervjun

Twitter icon Facebook icon Linkedin icon

Kontakta oss