Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

INTERVJU

Jessica N

”Wellness och träning är viktig del av kulturen”

Jessika Nilsson jobbar som fullstackutvecklare med fokus på front-end och drivs av att lösa olika problem. Hon uppskattar B3s kultur med det genuina intresset som finns för varje medarbetare och fokus på wellness. Själv tränar hon helst tung styrketräning och innehar titeln ”starkast på kontoret” i Malmö.

Berätta om din bakgrund och hur du hamnade på B3?

— Jag började på B3 Skilled 2018, eller dåvarande Third Base, som senare blev en del av B3. Jag blev kontaktad av bolaget som undrade om jag hade lust att ta en lunch. Lunchen var väldigt trevlig och ledde senare till ett jobberbjudande. Idag jobbar jag som utvecklare inom fullstack med fokus på front-end och har haft några olika uppdrag sedan jag började, vilket varit både roligt och utvecklande.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

— Konsultrollen ger stor variation med återkommande utmaningar vilket håller mig motiverad. Det är också stora inslag av problemlösning i min roll vilket gör att jag fortsatt utvecklas. Därtill uppskattar jag mycket mina kollegor och kulturen inom bolaget.

JessicaN

Vi har en familjär atmosfär där alla bryr sig om varandra. Mina ledare är mer som kompisar än chefer och bryr sig genuint om mig som person.

JESSIKA NILSSON, FULLSTACKUTVECKLARE MED FOKUS PÅ FRONT-END, B3 SKILLED.

Hur är kulturen på B3?

— Vi har en familjär atmosfär där alla bryr sig om varandra. Mina ledare är mer som kompisar än chefer och bryr sig genuint om mig som person. Det arrangeras många aktiviteter vilket jag tycker är kul, det kan vara allt från spelkvällar till träningspass, även om det givetvis varit mest digitala aktiviteter under pandemin.

Berätta om ditt engagemang för träning och utnämningen SPK?

— Jag som är ”fitness freak” uppskattar wellnessatsningen på B3, att vi uppmuntras träna för att må bra. Vi har bland annat kört cross-fit och PT-pass tillsammans vilket är jättekul. Tack vare flexibiliteten i konsultrollen hittar jag alltid tid för att träna själv och då blir det tung styrketräning. Jag lyckades kamma hem titeln SPK – starkast på kontoret – när vi pratade träning på kontoret och jag berättade vad jag tagit i marklyft samma morgon. Jag försvarade sen titeln på ett gemensamt PT-pass innan jul då jag körde hårt i cirkelträning, även om det mest är på skoj. Vi får se om någon vågar utmana mig framöver…

 

Dela intervjun

Twitter icon Facebook icon Linkedin icon

Kontakta oss