INTERVJU

Gustaf valde nytt spår i arbetslivet

Gustaf Kullring arbetade länge som mjukvarutestare för att senare sadla om till Agil coach. Idag jobbar han som testledare och Agil coach på B3 Skilled tillsammans med ett härligt gäng i Malmö.

Berätta kort om dig och din bakgrund?

Jag började min karriär som mjukvarutestare eftersom jag hade svårt att hitta jobb som ny-exad akustiker. Mitt jobb tog mig dock längre och längre ifrån test och det blev mer fokus på arbetssätt, hur man jobbar tillsammans och kommunicerar med varandra för att alla ska känna sig involverade. Detta gjorde att jag för några år sedan lade testhatten på hyllan och jag började jobba som Agil coach.

Vad gör du i din roll på B3?

I min roll som Agil coach så jobbar jag främst med att stötta team och organisationer att hitta sätt att jobba bättre med varandra. Det handlar ofta om att hitta samsyn kring målsättningar och vägar till målen, men också mycket om att facilitera konversationer mellan människor och se till att fokus hamnar rätt.

Vad tycker du är bäst med att jobba på B3?

Det bästa med att jobba på B3 är alla trevliga, professionella och väldigt kompetenta kollegor. Jag gillar också hur vi jobbar i ett mindre bolag men kan dra nytta av fördelarna av att vara en del av ett större företag. På B3 Skilled känner jag hela gänget och jag får gehör för mina tankar och idéer samtidigt som vi i koncernen har musklerna av ett stort bolag i konkurrensen om kunder. Det bästa från två världar helt enkelt!

Gustaf Kullring

Det bästa med att jobba på B3 är alla trevliga och kompetenta kollegor