Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

b3 söker fler entreprenörer

Bild från B3s kontor

Är du vår nästa entreprenör och VD?

Som grundare och VD för ett B3-bolag får du skapa och förverkliga din affärsplan, ihop med ditt drömteam och dina drömkunder. Vi söker blivande entreprenörer med idéer, drivkraft och nätverk som vill starta bolag i en större kontext. Vi hjälper dig komma igång och agerar bollplank på resan. Hör gärna av dig och bolla din idé med oss!

Ett växthus för entreprenörer

B3 har över lång tid fokuserat på att växa genom att attrahera entreprenörer som vill starta bolag tillsammans med oss. Detta är något vi vill förstärka och investera i framåt. Vill du vara med på resan?

Varför ska du starta bolag inom B3?

  • Starta och äga det lilla i det stora. Samarbeta med 20+ specialistbolag inom koncernen, vilket ger möjlighet att sätta ihop relevanta team som möter kundens utmaningar.
  • Få tillgång till säljstöd och ramavtal. Identifierade behov hos kunder delas mellan bolagen. Relevanta ramavtal med förfrågningsflöden.
  • Ta del av ett starkt varumärke. B3 har en tydlig postion på konsultmarknaden.
  • Få professionellt stöd inom HR, ​​Talent acquisition, ekonomi, kommunikation m.m.
  • Etablering på flera orter. B3 finns på nio orter i Sverige samt även i Polen.
B3 miljö redigera

Stark företagskultur som främjar
entreprenörskap

B3 Consulting Group har visionen att vara Sveriges bästa konsultbolag för såväl medarbetare som uppdragsgivare och investerare.

Inte minst genom att fortsätta bygga den starka företagskultur som främjar entreprenörskap och där konsulterna får stora möjligheter att utvecklas. Här frodas drivkraft och idéer bäst, till nytta för kunder och i slutänden ägare.

Vill du veta mer?

Lediga tjänster -> Länk till annan webbplats.
Läs mer om att starta bolag hos oss -> Länk till annan webbplats.

TRÄFFA NÅGRA AV VÅRA SENASTE STARTUPS

Kontakta gärna mig för mer information

Anette
Billing

anette.billing@b3.se
072-502 17 83

Kontakta oss