Nyhet

B3 på andraplatsen bland studenternas topp 10 arbetsgivare


När Karriärföretagen idag presenterar sin senaste mätning över studenternas topp 10 arbetsgrivare tar B3 hem andraplatsen inom IT 3-4 år.

Karriärföretagen har via sitt studentnätverk genomfört en omröstning gällande studenternas val av framtida arbetsgivare genom att ställa frågan, vilka är de tre mest attraktiva och spännande arbetsgivarna bland företagen som utsetts till Karriärföretag 2024. Mätningen gjordes under januari – april 2024 och idag presenteras resultatet.

Vi på B3 är både glada och stolta över att ta hem andra platsen som topparbetsgivare bland stundenter inom IT 3-4 år.

Deltagare i omröstningen i år var totalt 5.212 studenter från 27 universitet och högskolor, som just nu studerar en akademisk utbildning fördelat på följande kategorier: Civilingenjörs-studenter, Högskoleingenjörs-studenter, Ekonomistudenter, IT-studenter, Samhällsvetare-studenter, Fastighetsmäklare-studenter och Jurist-studenter. De större kategorierna är fördelade på utbildningsår för respektive inriktning.