Nyhet

Women In Tech + B3 Meetup i Malmö

Förra veckan arrangerades ett uppskattat Women In Tech Meetup på B3s kontor i Malmö. Intresset för att delta och att få lyssna till några av våra inspirerande kvinnliga experter från B3-organisationen var mycket stort.

Kvällen bjöd bland annat på kunskap och inspiration om ämnen som Content Management Systems (CMS), par-programmering, ramverk och Golang 2023 som delades av B3s experter, några av våra driftiga kvinnliga utvecklare. Därtill blev det mingel och mat med många fortsatta samtal.

Vi är vill rikta ett stort tack till alla som kom och som med sitt engagemang bidrog en fantastisk kväll. Vi vill därtill särskilt tacka våra kollegor som så generöst delade med sig av sina erfarenheter och kunskaper. Det var så roligt och givande att få arrangera ett Meet up tillsammans med Women in Tech, och det gav mersmak för att arrangera fler träffar framöver.

DANIELLA MEYERSON OCH ELIN RYLANDER, KONSULTCHEFER PÅ B3 SKILLED I MALMÖ

Women in tech gruppbild