Nyhet

Daniel Cato blir ny VD för B3 Dynamics

Daniel Cato har utsetts till ny VD för B3 Consulting Groups specialistbolag B3 Dynamics. Daniel är en erfaren ledare med gedigen bakgrund inom försäljning och affärsutveckling och har över 15 års erfarenhet av Microsoft Dynamics 365.

Vi är väldigt glada över att Daniel Cato blir ny VD för B3 Dynamics. Daniel har en lång bakgrund inom försäljning, ledarskap och av att utveckla starka kundrelationer i kombination med spetskompetens inom Microsoft Dynamics 365, vilket känns som en perfekt bakgrund för denna roll. Vi hälsar Daniel varmt välkommen till B3, säger Martin Stenström, affärsområdeschef för Cloud & Technology Platforms på B3.

B3 Dynamics är en av de ledande aktörerna som hjälper kunderna att utveckla innovativa verksamhetssystem med hjälp av Microsoft Dynamics 365. Verksamheten består av ett trettiotal medarbetare med specialistkompetens inom Dynamics 365. Daniel tar över som VD för B3 Dynamics från och med den 2 oktober.

Daniel Cato kommer närmast från Microsoft där han jobbat i närmare 10 år i olika roller inom försäljning, customer success och ledarskap. Tidigare har han också arbetet inom konsultbranschen samt för Alecta. Han har över 20 års erfarenhet av CRM och affärssystem, varav han de senaste 15 åren arbetat med fokus på Dynamics 365.

B3 har en stark position på marknaden och jag är imponerad över bolagets utveckling och vad alla på B3 har åstadkommit. Jag känner mig väldigt glad och stolt att som ny VD få leda B3 Dynamics in i framtiden. Jag ser fram emot att tillsammans med teamet utveckla affären och relationerna med både befintliga och nya kunder och jag ser en stor potential i branschen framåt.

DANIEL CATO

Daniel Cato

För mer information, kontakta gärna
Daniel Cato 073 408 27 02