Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

Händer på tangentbord2

B3 förstärker samarbetet med AWS

B3 Consulting Group växer och utvecklar nu sitt erbjudande inom Multicloud. Samarbetet med AWS förstärks och B3 har nyligen tagit främsta position inom AWS partnernätverk. Tommy Liikamaa har också rekryterats för att leda satsningen på AWS och för att medverka till att bredda B3s Cloudaffär.

— Vi är väldigt glada för det utökade samarbetet med AWS. AWS är en av de världsledande molnplattformarna med ett rikt tjänsteutbud och med nya partnerskapet ser vi fram emot att kunna erbjuda kunderna ännu starkare molnlösningar. Vi ser också fram emot att välkomna Tommy Liikamaa till B3. Tommy har lång och bred erfarenhet inom AWS och kommer vara ett mycket bra tillskott för att utveckla clouderbjudandet tillsammans med Ronnie Eliasson som ansvarar för Microsoftaffären, säger Anette Billing, VD och koncernchef för B3 Consulting Group.

B3 har lång erfarenhet inom Cloud och hjälper kunderna genom hela processen, från analys av verksamhetsbehov till val av tekniska lösningar, med att planera, flytta och löpande optimera. B3s storlek lämpar sig särskilt för kunder som vill ha en personlig leverantör samtidigt som styrkan finns att ta hand om kundens alla behov. Förstärkningen inom AWS ger kunderna möjlighet att ta del av B3s kompetens och erbjudande även på AWS-plattformen, vilket varit efterfrågat då många idag har valt en multicloudstrategi.

— B3 har en lång tradition och är starka inom Cloud. B3 har också ett tydligt fokus och vet var framtiden ligger. Det ska bli spännande och roligt att få bygga vidare på den traditionen och bidra med min bakgrund och erfarenhet kring AWS. Tillsammans med medarbetare och ledning ser jag fram emot att ytterligare stärka B3s fokus inom AWS för våra kunder och, inte minst, våra egna experter, säger Tommy Liikamaa som tillträder tjänsten den 1 februari.

Tommy Liikamaa

Tommy Liikamaa

Kontakta oss