Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

B3 inleder nytt partnerskap med Women In Tech

Den 23 mars arrangeras Women in Tech, Nordens största teknikkonferens för kvinnor, för tionde året i rad på Stockholm Waterfront. B3 Consulting Group är stolta och glada över att i år delta som Co Creating partner.

— Vi är mycket glada över att i år vara med som partner till Women in Tech. Olikheter är en del av vårt DNA och vi arbetar aktivt med jämställdhet för att attrahera fler kvinnor, både till B3 och till branschen. Därför känns det nu väldigt roligt att få medverka till Women in Tech och vi är stolta får vårt nya partnerskap, säger Pernilla Brolin, Head of People and Culture på B3.

Digitalisering, globalisering och elektrifiering står i centrum när Women In Tech samlar 2500 kvinnor inom tech till konferensen den 23 mars. Temat för årets event är ”Charged and Ready to Raise”. Uppdraget är, så som tidigare år, att attrahera, inspirera och behålla fler kvinnor i techbranschen. Att visa på möjligheter, lyfta fram en stor variation av personer, roller och berättelser från techvärlden och att ge besökarna ett sammanhang är målsättningen med dagen. Konferensen innehåller ett rikligt utbud av olika presentationer och ger även möjlighet till erfarenhetsutbyte och mingel.

— Vi är väldigt glada att välkomna B3 Consulting Group som partner i år. Vi ser fram emot ett spännande 2023 och att tillsammans arbeta aktivt med jämställdhet, internt och inom branschen, säger Elin Erikssson, Director Women in Tech Sweden.

B3 deltar med monter och flera representanter från bolaget på plats under konferensen den 23 mars på Stockholm Waterfront. Besök oss gärna i vår monter. Alla är välkomna som medlemmar och på eventen. Tillsammans inom branschen arbetar vi för att skapa verklig förändring.

Kontakta oss