Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

Hyresgästföreningen väljer B3 för utveckling av nytt verksamhetssystem

B3 Consulting Group AB (publ) har fått i uppdrag att utveckla ett nytt verksamhetssystem åt Hyresgästföreningen. Med Microsoft Dynamics 365 och Power Platform som grund ska B3 bygga en framtidssäkrad och molnbaserad lösning som underlättar hanteringen av föreningens drygt 500 000 medlemshushåll.

— Vi är oerhört glada för förtroendet att få hjälpa en anrik folkrörelse som Hyresgästföreningen att utveckla ett nytt verksamhetssystem. Med en modern och molnbaserad plattform baserad på Microsoft Dynamics 365 fortsätter vi effektivisera medlemshanteringen och möjliggör också framtida utveckling och automatisering. Vi ser fram emot att inom kort påbörja samarbetet och skapa nya möjligheter tillsammans, säger Joel Ahlvik, VD för B3 Dynamics, ett specialistbolag inom B3 Consulting Group som utvecklar innovativa verksamhetssystem med hjälp av Microsoft Dynamics 365.

Hyresgästföreningen är en medlemsstyrd organisation med drygt 500 000 medlemshushåll som arbetar för att alla ska ha rätt till en god bostad till en rimlig kostnad. Föreningen behövde uppgradera och utveckla sin medlemshantering och efter en konkurrensutsatt upphandling föll valet på B3. Det nya uppdraget förväntas starta i januari 2023 och har en estimerad volym på 15 MSEK.

För mer information, kontakta gärna Joel Ahlvik, VD för B3 Dynamics, telefon 070-781 61 55.

Kontakta oss