Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

B3 Arena

B3 arrangerar B3 Arena

Den 15 november arrangerar B3 för första gången B3 Arena, en inspirationsdag för kunder, medarbetare och samarbetspartners där digitaliseringens möjligheter står i fokus. B3 Arena bjuder på spännande talare och case om lyckade digitaliseringsprojekt där kulturen varit en viktig framgångsfaktor i flera fall, allt från säkerhetskultur till samarbetsklimat.

På B3 Arena kommer Anne-Marie Eklund Löwinder, expert inom cybersäkerhet, dela med sig av sina insikter och erfarenheter, vikten av säkerhetskultur och digitalt självförsvar. Därtill hålls en inspirationsföreläsning av äventyraren Aron Andersson om motivation och drivkraft och att skapa en kultur som bygger på att ingenting är omöjligt. Programmet bjuder också på många spännande case kopplat till digitalisering med bland andra Filmstaden, Handelsbanken, Almi och Region Stockholm.

– Vi är verkligen glada att nu få bjuda in till B3 Arena och vi ser fram emot en inspirerande dag tillsammans med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners. Vi är också väldigt stolta att flera av våra kunder och samarbetspartners engagerar sig och deltar med spännande föreläsningar under denna dag, säger Anette Billing, VD och Koncernchef för B3 Consulting Group.

Kvällen kommer att avrundas med mingel, mat och musik med B3 egna husband.

B3 Arena äger rum den 15 november, från kl. 14 på 7A Odenplan.

Läs mer om eventet och anmäl dig här Länk till annan webbplats.

Kontakta oss