Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

Miljöbild

B3 stöttar Plan International Sverige på den digitala resan

B3 Consulting Group har fått i uppdrag att stötta den internationella barnrättsorganisationen Plan International Sverige på resan mot att bygga upp en effektiv och säker digital struktur och lägga ut riktningen för framtiden med systemförändringar och nyttjande av Cloud-tjänster.

— Vi är mycket glada för det nya uppdraget och ser fram emot att få stötta Plan International Sverige på den digitala utvecklingsresan. Det är också mycket givande att få samarbeta med en organisation som verkar för det viktiga syftet att stärka barns rättigheter, säger Ronnie Eliasson, Enterprise Arkitekt och ansvarig för Microsoftsamarbetet och Cloudtjänster på B3 Consulting Group.

Uppdraget innefattar tjänster inom Enterprise arkitektur med strategisk rådgivning kring säkerhet, systemstöd och informationshantering. Därtill ska B3 skapa en strategi och systemarkitektur som visar hur processer och system effektivt kan stötta och utveckla verksamheten.

För mer information, kontakta gärna Ronnie Eliasson, telefon 070-860 23 50.

Kontakta oss