Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

B3 utses till ett av Årets Karriärföretag 2022

B3 Consulting Group hedras för arbetet med kommunikation och employer branding och har nu blivit utsedda till ett av ”Årets Karriärföretag”. Utmärkelsen delas ut till de omkring 100 arbetsgivare i Sverige som anses vara mest attraktiva att göra karriär på för både young professionals och nyutexaminerade studenter.

Karriärföretagen har sedan 2011 presenterat sin lista över de arbetsgivare i Sverige som erbjuder bäst karriärmöjligheter för studenter och Young Professionals. Omkring 1000 företag, statliga verk och myndigheterna har varit med i urvalet inför Årets Karriärföretag 2022. Syftet med Karriärföretagen är att förenkla för Sveriges studenter och Young Professionals att hitta sin nästa arbetsgivare samt att belöna ett framgångsrikt employer branding arbete.

B3 tilldelas utmärkelsen med nomineringen: ”B3 Consulting Group är en förebild på många plan. Deras känsla för det kommunikativa är utöver det vanliga. De lyfter sina medarbetare och visar med stort självförtroende att de idag har en av Sveriges varmaste företagskulturer – Och vi håller med. Något som särskiljer B3 Consulting Group från andra arbetsgivare är deras engagemang i medarbetarnas hälsa. Med hela 144 Wellness-aktiviteter per år gör de allt för att alla ska må bra. Kombinera detta med goda karriärmöjligheter och vi har en attraktiv arbetsgivare.”

Medarbetarnas trivsel är centralt för oss och B3 har tidigare flera gånger blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place To Work. Att vi nu också är ett av Årets Karriärföretag känns mycket roligt och hedrande. Det är också ett resultat av hur vi skapar möjligheter tillsammans inom koncernen, säger Tommy Sarenbrant, Employer Branding Officer.

Samtliga företag i Sverige har möjlighet att bli ett Karriärföretag, förutsatt att organisationen uppfyller ett antal grundkriterier i antal anställda och omsättning samt att det finns ett aktivt arbete med rekrytering och employer branding. De organisationer som väljs ut granskas av en expertpanel som bland annat betygssätter närvaro i sociala medier, karriärsidor på webben, aktiviteter som genomförs och hur attraktivt bolaget är som arbetsgivare. Slutligen utser en jury de 100 organisationer som blir Årets Karriärföretag.

För mer information, kontakta Tommy Sarenbrant, Employer Branding Officer, 0732-01 80 09.

Kontakta oss