Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

Mobiler

Rebel and Bird vinner silver i Svenska Designpriset 2021

För tredje året i rad har B3s specialistbolag Rebel and Bird nominerats till Svenska Designpriset. Denna gång för Filmstadens app.

B3s specialistbolag Rebel and Bird tilldelades igår kväll silver under prisceremonin för Svenska Designpriset 2021. Priset är för arbetet med Filmstadens app och ingick i kategorin Digitalt-App.

– Vi har ett fantastiskt team från Rebel and Bird som jobbar med Filmstaden och Filmstaden har ett drömteam som ansvarar för webb och app från sin sida. Vilket otroligt erkännande att få efter ett långt samarbete och mycket hårt arbete med många kompetenta människor. Nu firar vi, säger Jonas Elgquist, VD för Rebel and Bird

– Appen är en central och viktig del i relationen med våra gäster och vi, tillsammans med det fantastiska teamet på Rebel and Bird, jobbar ständigt med att utveckla och optimera upplevelsen. Att få ta emot det här priset är ett fint kvitto på att vi gör rätt och vi är så oerhört glada och hedrade, säger Jennie Granbom, Senior Digital Manager, Guest Engagement på Filmstaden.

Tillsammans med Filmstaden och Mobiento har Rebel and Bird tagit fram en ny, användarfokuserad design av appen. Störst fokus har legat på ett nytt köpflöde och en total remake av Mina sidor.

Svenska Designpriset är hela Sveriges tävling i design och kommunikation som är öppen för alla som arbetar med design, grafisk design, formgivning och visuell kommunikation. 2020 nominerades Rebel and Bird för Gröna Lunds webbplats i Svenska Designpriset. 2019 vann Rebel and Bird silver för Kolmårdens webbplats.

Rebel and Bird är ett specialistbolag inom B3 Consulting Group som skapar digitala upplevelser och tjänster som driver engagemang, lojalitet och tillväxt.

För mer information, kontakta Jonas Elgquist, telefon 070-743 45 95

Kontakta oss