Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

Rebel and Bird nominerade till Svenska Designpriset 2021

För tredje året i rad har B3s specialistbolag Rebel and Bird nominerats till Svenska Designpriset. Denna gång för Filmstadens app.

Tillsammans med Filmstaden och Mobiento har Rebel and Bird tagit fram en ny, användarfokuserad design av appen. Störst fokus har legat på ett nytt köpflöde och en total remake av Mina sidor.

Svenska Designpriset är hela Sveriges tävling i design och kommunikation som är öppen för alla som arbetar med design, grafisk design, formgivning och visuell kommunikation. I årets tävling är Rebel and Bird och Filmstadens app nominerade i kategorin Digitalt - App.

2020 nominerades Rebel and Bird för Gröna Lunds webbplats i Svenska Designpriset. 2019 vann Rebel and Bird silver för Kolmårdens webbplats.

— Appen är en central och viktig del i våra gästers upplevelse, både före, under och efter biobesöket. Därför är det viktigt att designen är både funktionell och tilltalande och att den speglar filmens magiska värld. Designarbetet har varit ett riktigt lagarbete och vi är väldigt nöjda med resultatet. Därtill är vi såklart väldigt stolta och hedrade över nomineringen, säger Jennie Granbom, Senior Digital Manager, Guest Engagement på Filmstaden.

— Det känns väldigt roligt att vara nominerade för tredje året i rad. Vi har ett otroligt kompetent team som tillsammans med beställarna på Filmstaden har utvecklat en app av högsta klass. Vi ser fram emot att fortsätta skapa fantastiska digitala lösningar och användarupplevelser tillsammans med Filmstaden, säger Jonas Elqquist, VD på Rebel and Bird.

Den 13 september öppnar röstperioden upp, då alla kan gå in och rösta på de nominerade bidragen via www.designpriset.se Länk till annan webbplats.. Den 14 oktober presenteras vinnarna av årets designpris 2021 på Berns i Stockholm.

För mer information, kontakta gärna Jonas Elgquist på Rebel and Bird, telefon 070-743 45 95.

Rebel and Bird är ett specialistbolag inom B3 Consulting Group som skapar digitala upplevelser och tjänster som driver engagemang, lojalitet och tillväxt.

Kontakta oss