Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

MicrosoftTeams pink

B3 deltar i Pink Programmings sommarläger

Sedan flera år samarbetar vi på B3 med Pink Programming, organisationen som arbetar för att få fler kvinnor att upptäcka hur roligt det är att programmera. Regelbundet arrangeras träffar och mötesplatser med fokus på kunskapsutbyte och inspiration. Därtill arrangerar Pink Programming även sommarläger som bjuder på intensiva dagar med utbildning, nätverkande och inspiration.

Precis som förra året är vi på B3 samarbetspartner till Pink Programmings sommarläger. Vi deltar både med talare och som sponsor till lägret med tema Machine Learning som hålls den 16-20 augusti. Lägret vänder sig framförallt till intermediates med grundläggande programmeringskunskap. Lägret är nu igång med full aktivitet och föreläsningarna har hittills varit uppskattade av både talare och deltagare. Våra sex talare från B3 delar med sig av kunskap och inspiration inom ämnen som mångfald, growth mindset, hur är det att arbeta som konsult, B3s talangprogram Talent Growth och givetvis frågor kopplade kring lägrets tema – Machine Learning. Bilden ovan är från vår uppstart med talare från B3.

Läs mer om sommarlägret på Pink Programmings webbisda Länk till annan webbplats.

Kontakta oss