Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Nyhet

Bild hero "om oss"

B3 bildar nytt bolag med fokus på specialister inom systemutveckling i Skåne

B3 Consulting Group utvecklas och stärker nu sitt erbjudande inom systemutveckling i södra Sverige genom det nya bolaget B3 Skilled. B3 Skilled bildas genom ett sammangående av bolagen B3 Nuway och B3 Third Base som tillsammans bygger ett riktigt powerhouse av närmare 60 erfarna systemutvecklare i Skåne.

– B3 har under de senaste åren satsat på att öka närvaron i södra Sverige och med B3 Skilled har vi nu ett riktigt starkt team som hjälper kunderna att skapa nya möjligheter med systemutveckling, säger Sven Uthorn, VD och Koncernchef för B3 Consulting Group.

B3 Skilled har närmare 60 medarbetare som alla är specialister inom systemutveckling. Expertkompetenser som ryms inom bolaget är bland annat IOS, Net Fullstack, Mobilutveckling (IOS/Android), Java Fullstack, front-endutveckling, Machine learning m.m. Tillsammans med bolagen B3 Kodify och B3 Healthcare Consulting hjälper B3 Skilled kunderna i södra Sverige att skapa nya möjligheter inom ett brett spann av olika områden och med kunder inom många olika branscher.

– Det känns väldigt spännande och roligt att lansera B3 Skilled på marknaden. När de två bolagen nu går samman får vi större kraft och muskler för att tillsammans skapa nya mästerverk för våra kunder och samtidigt ge våra medarbetare bästa förutsättningarna till intressanta och utvecklande uppdrag, säger Fredrik Tingvall, VD för B3 Skilled.

För mer information, kontakta Fredrik Tingvall 0735-244674

Kontakta oss